Acupunctuur praktijk in Hoofddorp

Peter van der Lee (eigenaar)
Adres: Markenburg 131
2135 DX  Hoofddorp
Tel.:  023 – 565 49 06
Fax: 023 – 555 30 16
E-mail: info@acupunctuurhoofddorp.info

Bereikbaarheid: Bus

Bus 169 stopt aan de Manenburgdreef ter hoogte van winkelcentrum Toolenburg. De praktijk is ook goed bereikbaar met de Zuidtangent (lijn 300). Stap uit bij halte Toolenburg en loop richting het zuidwesten (ongeveer 5 minuten).

Bereikbaarheid: Auto

Vanaf de A4, komende uit de richting Amsterdam of Den Haag: volg afslag Hoofddorp / Aalsmeer en ga de ring Hoofddorp op (N201) richting Hoofddorp/Aalsmeer. Volg de borden Hoofddorp Centrum/Station Beukenhorst. Sla linksaf de Van Heuven Goedhartlaan op (u rijdt nu langs het station). Na het station en de bocht naar rechts steekt u bij het politiebureau de Hoofdweg met de Hoofdvaart over. Ga na 500 meter linksaf de Haya van Somerensingel op en volg de bordjes Winkelcentrum Toolenburg. Aan het eind van deze singel gaat u rechtsaf de Reina Prinsen Geerligsdreef op. Rij vlak voor Winkelcentrum Toolenburg de parkeerplaats op.

Vanaf de N201, komende uit de richting Haarlem/Heemstede of vanaf de N205 vanuit de richting Nieuw-Vennep (Getsewoud): neem op de Kruisweg (N201) de afslag (Hoofddorp) Centrum/Bornholm/Toolenburg. U rijdt nu de Van Heuven Goedhartlaan op. Ga bij de 5e afslag rechtsaf de Haya van Somerensingel op en volg de bordjes Winkelcentrum Toolenburg. Aan het eind van deze singel gaat u rechtsaf de Reina Prinsen Geerligsdreef op. Rij vlak voor Winkelcentrum Toolenburg de parkeerplaats op.

Er is ruime gelegenheid tot gratis parkeren.

Contact formulier Acupunctuur Hoofddorp

Peter van der Lee

Beroepsverenigingen

nederlandse vereniging voor acupunctuur
KNGF-logo
SFH_Logo
Blessurevrij-Nederland
contact-Medisch-Centrum-Toolenburg